Rendezvényeink

2017-11-25 | Floorballer.hu Szabadidős Kupa Sorozat 3. játéknap 2017/2018 Veszprém
Veszprém, Munkacsarnok

Hat csapat. Már megint. Mit csinálunk rosszul? Mi a baj? Miért nem jönnek? Ezek a gondolatok cikáztak fejemben, amikor a gondos előkészítés ellenére a gödi forduló után Veszprémbe is "csak" hat csapatot tudtunk versenyeztetni. Nem éljük meg súlyos kudarcnak, de a nyolc csapatos verziót jobban szeretjük. 
Veszprémben új szabály is debütált. Mivel a csapatok erősödnek és a köztük lévő szintkülönbség csökken, ezért sokszor kis gólkülönbségű mérkőzések alakulnak ki a végletekig fokozott izgalmakkal. Az óra lepörgetése egy messzire elütött labdával, egy cserével rendszeressé vált, hiszen az ösztönösséget egyre inkább a tudatosság veszi át. Ezért döntöttünk úgy, hogy amennyiben 2 gól vagy annál kisebb a különbség a két csapat között úgy az utolsó 2 percet tiszta játékidővel mérjük. Úgy véljük ezt a változtatást jól fogadtátok, köszönet az ötletadó Nagy testvéreknek! 
Na de vissza a kupára. Ismét körmérkőzéses rendszerben rendeztük a játéknapot és a földrajzi okokból adódóan a Fekete Ló Ajka - Lizards Old School találkozóval indítottunk, s tekintve az előzetes erőviszonyokat és azt, hogy az első játéknap döntőjét e két csapat vívta, sokan hihették azt, hogy a nagy dolgok már az első mérkőzésen eldőlnek. De mennyire nem így történt. A meccset mindenesetre a veszprémiek nyerték. 
A következő találkozón mutatkozott be a csapatpólót nyomtató Origo Low Fast Fox formáció a játéknapra fúzionáló Dombóvári FE - II. Rákóczi Ferenc Gimnázium rövídítve Dombóvár-Rákóczi együttese, akik egy szolid gólnélküli döntetlennel melegítettek a napra. Mint utóbb kiderült a fúziós csapatnak ez volt az egyetlen pontvesztesége. A Phoenix az egri különítmény nélkül érkezett, de rendkívül jól tartották magukat a rutinosabbnak számító szegediekkel szemben, akik az utolsó percben Andó Dóra Anna találatával szerezték meg a győzelmet. 
A második körben magabiztos ajkai, veszprémi és Dombóvár-Rákóczi győzelem született. A harmadikban az ajkaiak rászámoltak a Phoenixre és hétig eljutottak, az Origo egy találattal bizonyult jobbnak az SZTE-EHÖK SE-nél, míg a fúziós csapat legyőzte a Lizards Old School alakulatát. Itt lehetett érezni, hogy valami készül, sőt az egyik skalp után szinte rögtön született a másik, hiszen 5:2-re győzték le a Fekete Ló csapatát is. Rózsás János remekbe szabott lövését még Liska Bálint is megsüvegelte a cserepadon. A Lizards egy-egy hatost osztott ki a szegedieknek és az Origonak is, jelezve, hogy a második helyért járó kupára igényt tart, míg utolsó csoportmeccsét is megnyerte a Dombóvár-Rákóczi csapata, így ők örülhettek a kupagyőzelemnek. Az Origo egy góllal bizonyult jobbnak a Phoenixnél, míg az SZTE-EHÖK SE két találatig jutott az ajkaiak 5 gólja ellenében. 
A sorrend tehát. 
1. Dombóvár Rákóczi
2. Lizards Old School
3. Fekete Ló Ajka
4. Origo Low Fast Fox
5. SZTE- EHÖK SE
6. Phoenix FSE

A játéknap pontkirálya 13 góllal és 1 gólpasszal Balogh Bence lett a Fekete Ló Ajkából, míg a Dombóvár-Rákóczi csapatából került ki a legjobb mezőnyjátékos Rózsás János és a legjobb kapus Riz Dániel személyében.

Most téli szünetre vonulunk, januári időpontot keresünk, februárban Érden, márciusban Szegeden, áprilisban Dombóváron, májusban Debrecenben szeretnénk a szabadidős floorball szerelmeseit játéklehetőséghez juttatni. 
Addig is reméljük nektek is sok floorballos ajándék kerül a fa alá és bízunk abban is, hogy tőlünk rendelitek, elismerve azt a munkát, amit a floorball fejlesztéséért teszünk nap mint nap. Köszönjük. Csapatok | a Csoport Pontok Gólok
Dombóvár-Rákóczi 9 15 - 5
Lizards Old School 8 19 - 7
Fekete Ló 6 21 - 14
Origo LFF 5 8 - 12
SZTE-EHÖK SE 2 6 - 17
MEISE-Phoenix 0 2 - 16
Csapatok | b Csoport Pontok Gólok


Időpont Mérkőzés Eredmény Típus


Játékos Gólok Assziszt Össz.
Balogh Bence [Fekete Ló ] 13 1 14
Rózsás János [Dombóvár-Rákóczi] 6 2 8
Kiss Zoltán [Lizards Old School] 2 6 8
Gyökeres László [Fekete Ló ] 6 1 7
Hajas Nándor [Lizards Old School] 5 0 5
Kelemen Anikó [Origo LFF] 2 3 5
Nagy Gábor [Dombóvár-Rákóczi] 4 0 4
Banu Márk [Origo LFF] 3 1 4
Knór Gábor [Lizards Old School] 3 1 4
Ferenczy Balázs [Fekete Ló ] 2 2 4
Szarka Tímea [Dombóvár-Rákóczi] 2 2 4
Szilágyi Zsolt [Dombóvár-Rákóczi] 2 2 4
Bodor Bianka [Origo LFF] 2 2 4
Tóth Zoltán [Lizards Old School] 1 3 4
Andó Dóra Anna [SZTE-EHÖK SE] 3 0 3
Kovács László [Lizards Old School] 3 0 3
Holéczy Gergely [Lizards Old School] 1 2 3
Miha Márton [Dombóvár-Rákóczi] 0 3 3
Kulitsán Gábor [Lizards Old School] 2 0 2
Dudog Dávid [Origo LFF] 1 1 2
Bodonyi Alexandra [Dombóvár-Rákóczi] 1 1 2
Horváth Gábor [Lizards Old School] 1 1 2
Feil Gergő [SZTE-EHÖK SE] 1 1 2
Liska Bálint [Fekete Ló ] 0 2 2
Nagy Viktor [Lizards Old School] 0 2 2
Nagy Tibor [Dombóvár-Rákóczi] 0 2 2
Szlávik Levente [MEISE-Phoenix] 1 0 1
Valics Noémi [SZTE-EHÖK SE] 1 0 1
Lévay Vince [MEISE-Phoenix] 1 0 1
Jánosa Márton [Lizards Old School] 1 0 1
Karnok Máté [SZTE-EHÖK SE] 1 0 1
Molnár Péter [Fekete Ló ] 0 1 1
Király Bence [SZTE-EHÖK SE] 0 1 1
Andó Eszter Judit [SZTE-EHÖK SE] 0 1 1
Szőcs Levente [Dombóvár-Rákóczi] 0 1 1
Pelikán Milán [Fekete Ló ] 0 1 1
Feke Dávid [Origo LFF] 0 1 1